Вы не вошли.
A))
Ну оці алое. Десь 260-300 кактусів (це я рахую корінцями. Видів з 250) і з 10 видів ластівневих, корінцями це шість кашпо.
Небагато 
Десь 260-300 кактусів
Анон! Как же ты с таким хозяйством управляешься? У меня горшков 10, но все равно КАЖДЫЙ ДЕНЬ надо кого-то проверить, кого-то опрыскать, кого-то полить... И это если не болеют и не требуют пересадки.
Как же ты с таким хозяйством управляешься?
Аноооон
Ну вони ж как-ту-си. На зиму у ящики поскладала на холоді і забула. Залишаються алое та гуернії і к° . Раз на два тижні полити, побризкати інколи. Влітку всі на дворі. Полила-не полила-дощик пішов. Ну побризгала раз на місяць. А пересадки для мене в радість, я їх і не помічаю навіть.
А взагалі, є така версія, що сукуленти квітнуть та в'яжуть пуп'янки, коли вважають, що от-от сконають. Коли погано їм. Подивись на мій безблог і зрозумій, яка я хазяйка

Кажется, это называется стадией торга
Просто то, шо я кажу їм і тут дуже відрізняється.
То тут вони красуні та малятка. А в житті, як задобвусь поливати, як перечеплюся за них, то "бодай би вас шляк трафив" 
Ой, я зрозумив, чого цэ в мэнэ ластивневка квитнуты наважилася... Я про неи на три тыжни забув. На сонячним пидвиконни...
Какое уютное и тёплое ощущение от твоего безблога, анончик 
A))
Ну оці алое. Десь 260-300 кактусів (це я рахую корінцями. Видів з 250) і з 10 видів ластівневих, корінцями це шість кашпо.
Небагато
Ого... Нет слов! Мощны твои лапищи! 
Я про неи на три тыжни забув. На сонячним пидвиконни
Анончик, то нічо. Вони не люблять переливу та протягів.
Какое уютное и тёплое ощущение от твоего безблога,
Ого... Нет слов!
Хоча з фоторепортажем не склалося, покажу остаточний результат пересадки страшка. Щоб було зрозуміло, у коричневому горшику, що посередині росли три телокактуси, що у ньому зараз, великий цереус-страшко, що зараз у білому, та!! НЕОЧІКУВАНО навіть для мене, маленька мамілярійка, що переїхала у жовтий горшик
Отредактировано (2023-10-03 13:51:17)
Інколи мені здається, що, якби рослини могли говорити, кожної осені між мною та самими мініатюрними альошиками була б така розмова:
Вони: диви-диви, як ми вирісли за літо
Я:
Бо я ніфіга не бачу їх зросту. Розумію, що він є, але не бачу
Отредактировано (2023-10-04 09:43:45)
Добі - вільний ельф!
Бжчки, я їх занесла. Тепер тільки упорядкувати ті, шо на підвіконнях, щоб було рівно місця їм та котячкам. Фух.
И равликов-диверсантов повыгонять, которые под декор маскируются!
Їх ще побільшало. Подруга питає: як ти там, равликові трупаки всі позбирала?
Гімнокаліціум damsii. Здається, ще не показувала його. Першоквітка.
@Анон #337, милота какая! Обожаю и твои посты, и твои подписи к фотографиям. У тебя отличное чувство юмора и видно, как ты любишь свои растения и котиков 
Вислоухое котэ! 
Бо котики вони як пташки, теж гніздуються)
Какой он у тебя чудесный! Я только пару раз видел такой окрас, чёрный с голубовато-серым подшёрстком, красивый 
Чёрт, я не сразу понял - их тут двое?!
Чёрт, я не сразу понял - их тут двое?!
Мне кажется, кiт на фотографии один, просто он так колено поджал, что кажется, будто бы их двое) Но я не ТС, просто мне сначала тоже померещилось, что их двое.
Отредактировано (2023-10-06 20:50:19)
Він там один)
Анон! Я где-то летом спрашивал тебя, что такое очиток, и ось
Достался мне на раздаче растений. Я думал, будет там ветка в горшке, а выдали ось таке одоробло
Смотрю на него с некоторым изумлением, вот это тентакли во все стороны.
Ещё и мелкий хвостик с ним отдельно. И оба свои пупырки по всей кухне разбрасывают )))
Отредактировано (2023-10-15 14:29:43)
и ось
Поздоровляю!
Твій точно на виноград схожий.
Ти ж вже гуглив очіток Бурріто і знаєш, шо тебе може чекати далі, так?
Оті пупирки можна прикопати ґрунтом і вони почнуть розмножуватися, доречі.
і знаєш, шо тебе може чекати далі, так?
Мне его заявили как Моргана
Но они похожие вроде, происхождение уже не установить, будем иметь что есть!