Вы не вошли.
Як же це було охуєнно!
Почати з того, що ми подивилися 3 балети за 1 виставу. Першим був балет за мотивами "Болеро" Равеля у хореографії Меріл Танкард. Це танцювальний театр тіней, коли танцюристи знаходяться за освітленими панелями на різних рівнях, а глядачі бачать виразну пантоміму силуетів. Шкода, що фотографувати не можна, бо видовище було нереальне! Але ось вам фото з сайту опери

"Бал" у хореографії Іржі Кіліана був для мене ніяк, а от "6 подихів" італійського композитора Еціо Боссо в хореографії Рафаеля Боначеллі просто вразили. Це історія про всі... навіть не знаю, як сказати - орієнтації? типи кохання?.. що існують у світі. Щоправда, співавторка побачила історію про майстерню скульптора... Які ж ми різні!
Але обидві зійшлися на одному: як добре, що сучасний балет - це не тортури пуантами і не ідеальна "вилизаність", а краса тіла й руху.
Отредактировано (2025-11-14 01:29:18)
Раптом комусь з тих, хто проживає в Польщі, треба - блог активістки Євромайдан-Варшава, яка займається правозахисною діяльністю. Багато корисного https://www.instagram.com/natalia.ua/?g=5
Отредактировано (2025-11-14 06:59:04)
Як я добре виспалася. Прийшла з роботи о 14.00, з'їла пару булочок і зникла з цього світу на 8 годин. Вааа. Тиша, тепло, м'якенький пледик, свічка з яблуком... Зараз ще спатиму! До 10 ранку!
Вчора псіханула й відмовилася від гри, яка сильно підтримувала мій настрій. Але вибір був такий - або робити щось корисне, або грати, витрачаючи час. Замість гри поставила собі завдання - година йоги і година малювання, подивимось, чи потягну.
Цікавинка: в ніч з 6 на 7 листопада влада Дольнего Шльонска отримала 3 повідомлення про падіння об'єктів на поля в районі Kąty Wrocławskie, Magnicе та Wilkanow. 1-е повідомлення надійшло у четвер, 6 листопада, до 23:00. Водій, що рухався по автомагістралі А4 в районі розв'язки Kąty Wrocławskie, повідомив у служби про невідомий об'єкт, який, ймовірно, впав на довколишні поля. Друге повідомлення прийшло з Magnice (гміна Кобежіце), третє стосувалося палаючого об'єкта, який впав між Bystrzyca Kłodzka і Boboszów у селі Wilkanów Клодзкого повіту. В усіх випадках нічого не знайдено. Дехто каже про дрони, дехто про уламки метеоритів.
Вогні великого міста у вітрині

Отредактировано (Вчера 03:20:24)
Ще коротеньке про балет. Найбільше вразило, як було передано жорсткі рамки, в які суспільство заковує жінок. Танцюристки стояли спиною до глядачів (нагадую, ми бачили тільки тіні), нахилялися вперед і робили рухи тільки руками. Ми бачили безголові фігури, майже статичні, які дуже драматично жестикулювали - іноді руки нагадували крила, іноді павучі лапки, іноді вони здавалися неприродно короткими, як би обрубленими. Це було дуже цікаво! Якщо буде якийсь подібний перфоманс - піду 100%.
Отакі ворота до парку побачила вчора. Сьогодні проспала до 13.00, щаслива нереально!

Отредактировано (Вчера 20:51:57)
А кажуть, Рим не одразу будувався!