Вы не вошли.
я декілька місяців тому замовила парфуми сабріни карпентер з ірландії і їх в мене німецька пошта конфіскувала в транзиті. напевно, це був натяг всесвіту не витрачати гроші на хуйню, але парфуми зʼявилися в місцевій мережі, і, боже, які вони погані. ціле літо хуйні не купувала, і ось знову. це якась інфекція капіталістична, нащо я це все купую
зате протестувала один з нових міу міу — я їх не розрізняю, але в одному якась така приємна молочна нотка, наче чай з молоком
ми зʼїздили в центр, пообідали, забрали посилку і зайшли в один магазин електроніки, а в мене відчуття наче мене палкою побили. я раніше навіть не помічала, як сильно на мене впливають сенсорні перевантаження
Отредактировано (2025-11-01 17:19:06)
відрядження:
- я не можу нормально поїсти вже другий день, бо мене КУРВА ТРИГЕРЯТЬ натовпи в готельному ресторані, живу на цукерках, які підбираю в конференц залах; ціль проста — вийти ввечері і купити нормальної їжі в супермаркеті. це вперше таке за останні два роки поїздок. я вже бачу, який мене зрив чекає вдома
- дисморфія клас, бо всюди дзеркала
взагалі якось цього разу особливо поганенько. може, треба було все ж пачку цигарок взяти на цей тиждень ( ховаюся в кімнаті максимально
вийшла в магазин — купила чіпсів і йогурт
взагалі це вже четверте відрядження і думки в мене дуже хуйові щодо мого професійного рівня — він не те, що на дні, він на такому рівні, що я вже не знаю, як мені випливти. всі сім років мені щастило, що мене ніхто ніколи не помічав. я хз, я повністю розглублена
апд
НЕ ДОЇЛА БО НЕ ХОЧЕТЬСЯ

Отредактировано (2025-11-04 23:09:14)
з одного боку, я не їм нормально вже четвертий день, і ховаюся від людей
з іншого боку, нуль мелтдаунів
86кг
i’m tired, boss
я була впевнена, що соловей пишеться правильно як соловій!!! в мене натурально деградація якась відбувається, мені потрібно більше писати/читати українською
де б знайти якісь ресурси цікаві або книги
https://birdinflight.com/ завжди подобався, але багато матеріалів про війну.
нещодавно з друзями говорила про те, чому я не читаю українські новини. не знала, як це все пояснити крім простих "мені соромно" і "в мене серце розбите"
—-
вчора міні-зрив
Отредактировано (2025-11-11 17:01:33)
знову підсіла на vampire survivors, почала з нового сейву і передивлятися старий лестплей — гра на одному рівні з балатро і я просто в постійному шоці, наскільки вдало зроблена. як меня навчитися робити ігри, де вивчення механіки вбудовано в геймплей, а не виведено в окремий експліцитний туторіал? ех
ще подумала, що взагалі не шкодую тепер ні часу, ні енергії, яки витрачаю на ігри чи лестплеї. я в своем познании настолько преисполнилась… я інколи думаю, що я готова до терапії в стилі психоаналізу, де я б змогла розібрати всі епізоди з дитинства і молодості, зрозуміти, і нарешті закрити. говорили нещодавно з бф, він сказав, що нарешті пробачив себе за всі витрачені підліткові роки, за злість, за самотність, за невдачі, за ті стосунки, і що голос його батька нарешті перестав звучати. він такий гарний, коли про це говорить і потім переключається на свою улюблену тему — ось прямо фізично як світиться. я інколи мрію про те, як я вибрала іншу професію — психологію, освіту чи соціальну роботу. з людьми, з дітьми, щось таке. я, звісно, не придатна абсолютно, але мене чомусь фантазії про самоактуалізацію заспокоюють. люблю людей
зносила кеди аж до того, що вони фізично розвалюються. не знаю, що це за новий сорт бдсм, але я у відрядженні ноги собі стерла повністю. ось тільки зараз замовила нові — veja такі гарненькі, зелені. сиджу просто за компʼютером в піжамних штанах і кедах нових, клас.
харчування ок.
інколи думаю, що я як алкоголік, тільки мені можна алкоголь, але не можна їсти поза планом (а план — 5 разів на день прийоми їжі), і не можна на дієті сидіти. крок вліво, крок вправо — зрив. я поки збираюся з духом прочитати розділ про схуднення при такому розладі. ще не готова. 86кг — це не ок, але я більше морально не витягну черговий binge-restrict цикл. краще в мене завжди буде ожиріння ніж знову так жити.
Отредактировано (2025-11-13 15:59:03)
шкодую, що не писала чесних щоденників в дитинстві і підлітковому віці. хотілося б переглянути цей процес зміни. я не пам'ятаю, які в мене мрії були раніше — напевно, щось романтичне і про кохання чи амбіційне про якісь розмиті досягнення. а, ну і зовнішність.
зараз я мрію про свій власник будинок з садочком, дітей виховувати і своїми маленькими справами займатися. здоров'я ще. більше нічого. навіть бф там якось розмито на фоні.
сьогодні вихідний, пролежала до 11 години з кицею.
я сьогодні з’їла половину піци, а другу залишила на вечерю! не думала про неї взагалі
харчування ок, робота не ок. мене інколи накриває і я тягну таро карту, і ось на цю роботу вже двічі випадає жахлива карта. як би мене не підорасило, мені потрібно втриматися на цій роботі. я на цьому ринку нічого вже не знайду, аааа
ціль на наступний тиждень — розробити нарешті план проекту і зʼявитися на зустрічі
послухала lorde - broken glass і ледь не розплакалася
всього 15 років довелося мучити себе поки я не зізналась, що в мене розлад прийому їжі.
жесть. все не досконало, але як же я рада, що я одного вечора відкрила ту книгу і прочитала перший розділ
Отредактировано (2025-11-25 00:59:02)
щось в мене депресивні симптоми почалися після нової дози вівансе
в ліжку сьогодні вже в 8 годин. памажіть.
для історії — сьогодні прямо пиздець сварка. прямо жесть. читаю r/ADHD_partners, багато думаю
мені здавалося, в нас величезний прогрес, і все було так добре
читаю признаки співзалежності — не підходить
коли думаю про те, щоб знову бути самою
- перша реакція — «буде важче»
- друга — «я не зможу зустріти нікого кращого»
- третя — «буду сумувати за ним»
«важче» — мені обʼєктивно потрібна підтримка.
«не знайду нікого кращого» — проблема за самооцінкою? не думаю, я себе оцінюю обʼєктивно, мені здається — 31 річна au+adhd з розладом прийому їжі, з хронічною депресією, з дуже низьким лібідо, дуже низькою зацікавленістю в чоловіках, і мінімальними силами маскуватися. коли я фантазую про романтику і секс, я фантазую в першу чергу про те, що я нейротипова жінка без сенсорних проблем в стосунках з нейротиповим чоловіком.
він розуміє мої проблеми і не намагається мене змінити, чи багато інших чоловіків це здатні зрозуміти? навряд чи. я більше не зустрічала.
чи відчуваю я абʼюз? не впевнена. якісь признаки коли rsd демон захоплює його думки — гримить дверима, кричить сам на себе, stonewalling
чи відчуваю я відповідальною за його емоції? ні, але він емоції регулювати майже не може, що не радує
чи накопичую я відразу? так
чи довірила б я йому своїх дітей? ха! тепер не впевнена
чи хочу я з ним дітей? не знаю
бля
хоч на таро гадай
болить голова, проект по пизді, з ліками щось явно не так, бо я овоч
Отредактировано (Вчера 23:43:44)
окей, давай подумаємо так
я не можу очікувати від людини з параплегією, що вона одного дня встане і піде. не грає ніякої ролі, чи вона хоче цього чи ні. не грає ніякої ролі, чи мені самій потрібно, щоб хтось поряд зі мною йшов і підтримував мене
це розлад, це визнана інвалідність в деяких регіонах. в мене ніколи не буде здорового фокусу. в нього ніколи не буде здорової емоційної регуляції.
питання лише в тому, чи здатна я так жити в якомусь більш-менш щасливому модусі