Холиварофорум

Не все, что говорят на Холиварке — правда!

Вы не вошли.

#126 2025-03-14 21:11:02

Анон

Re: щоденник [українська]

нічого не зробила, лежу дивлюся летсплеї по проджет зомбоїду, обіймаю котів

#127 2025-03-17 20:20:13

Анон

як перестати їсти памажіть. можливо, це розлад прийому їжі, можливо, це просто мейбелінь лінь. кому б заплатити, щоб з мене зняли це прокляття?

завтра
- підрихтувати фаєровол
- МАК
- рефактор fips :sadcat:
- оф.лист колишньому роботодавцю щодо податків

була сьогодні в магістраті, а там такий старий ліфт патерностер, каталася на ньому просто для вражень

палила

почала грати в pillars - ну на цей раз точно пройду! взагалі, вікі читати було цікавіше ніж саму гру, стільки деталей розроблено. довго думала, що мене не чіпляє в деяких РПГ останніх поколінь хоча формально лор дуже класний - історії часто на рівні ідей, а не на рівні окремих персоналій. я якось більше люблю приземленну тілесніть, світ замкнутий на собі і т.д. моя улюблена частина володаря перснів - коли фродо на гору вже ледь живий йшов, а улюблена фентезі-серія книг взагалі багато про тілесність деталей має - менструації, тортури, кров, втома, вплив магії на тіло на дуже низкьому рівні (металевий присмак в роті і т.д.) шкода, що я літератру не вивчала ніколи, було б цікаво дізнатися по цей момент з більш академічної точки зору

#128 2025-03-17 20:31:02

Анон

я взагалі тіло люблю більше інтелектуальності, дайте мені одного джоні лі хукера і заберіть мільйон моцартів. можливо, це якась компенсація, бо себе я ніколи не відчуваю

#129 2025-03-18 01:42:42

Анон

дзвонив Р, довго розмовляли, слухала його апдейти про останній сезон Ліверпулю і як в нього з дівчиною щось не склалося, перемила весь посуд, помила підлогу в кухні, потім довго грали в buckshot roulette — гра викликає серйозну залежність, нагадує exploding kittens і bang! якщо мені памʼять не зраджує   

р розказав про милу історію, як він вчора грав в бакшот, в матчі з рандомним юзером вони якось зконетилися через гру, і потім ще три матчі разом виносили інших гравців.

я вчора поприбирала спальню, розставила всі парфуми гарно перед дзеркалом. повертаюся після теплого вечору з р до ліжка — а в чистій, свіжій спальні мене нічого не турбує, очі відпочивають на рівних чистих поверхнях, лампочка кольорова світить синім клубним світлом, а лампа для рослин світить червоним, і такий муві ефект вийшов — мої парфуми в неоні, кіт спить на рівній-рівній поверхні ліжка, все чисто, все правильно, все як треба. я сама спати буду в парфумі який пахне рамбарбаром

в бакшоті ще три чи чотири норм треки грають, як мені захотілося на рейв всю ніч танцювати

Отредактировано (2025-03-18 01:43:27)

#130 2025-03-18 10:15:16

Анон

76 кг вранці

все ще не відчуваю початок restrict cycle. невже я тепер просто буду binge до кінця свого життя? :really:

#131 2025-03-18 11:37:30

Анон

jsme spolu poslední 2 roky hangoutovali min jednou týdně

інколи натикаюсь на таке і думаю — десь на холіварці помирає один анон з лінгвосрачів ;D hangoutovali!

#132 2025-03-19 10:28:41

Анон

була на дуже душевному джазовому концерті, food noise почався десь о десятій, але наче змогла відволіктись

настав час — почала селф-хелп програму для людей з binge eating disorder. стільки років це все триває, пора розібратися

#133 2025-03-19 21:34:13

Анон

Two groups of mothers and daughters were identified on the basis of the daughters’ scores on a  widely used measure of disturbed eating. There was a high-scoring group and, for comparison  purposes, a low-scoring group. The average age of the daughters was 16 years and the mothers was  43 years.  The mothers of the daughters with disturbed eating differed from the comparison mothers in  the following noteworthy ways:  1. They had more disturbed eating habits.  2. They thought that their daughters should lose more weight.  3. They were more critical of their daughters’ appearance.  These findings suggest that the transmission of eating disorders within families may be, at least in  part, due to contagion.  Source: Pike, K. M., & Rodin, J. (1991). Mothers, daughters, and disordered eating. Journal of  Abnormal Psychology, 100, 198–204.

мене зараз такая хвиля жаху накрила. якщо я не пролікуюся, я ризикую передати це своїй доньці :creepy: сука, династійне прокляття, щоб донечці життя солодким занадто не було
мене так ще нічого в житті не мотивувало

#134 2025-03-19 22:07:57

Анон

As I grow into middle age I realize with great sadness how much energy I  have directed toward controlling my weight and eating, and the misery of  the regular and consequent binges. I could be doing something productive  with my energy—building relationships, reading, writing. I don’t know what  I might do, but I don’t want my epitaph to be “Jane wished she was thin.” It  was this, in the end, that made me decide to change.

я зараз заплачу

#135 2025-03-20 01:45:04

Анон

про pillars пост (буду доповнювати)

що не подобається — інформація, яку можна почитати натиснувши іконки з лупою — витрачений наративний простір! можна було б через них розказувати паралельні маленькі історії про світ, але більша частина з них абсолютно порожня.

ось наприклад квест Vengeance from the Grave — він завершується в будинку вбивці і його дружини і там приймаєш перше "моральне" рішення гри, клікаєш іконку з лупою — "This bottle of sonnread is half-empty"... НУ І??? по-перше, що таке sonnread, цього шматочку лору ніде до цього не було, ну і навіть якби був — в квесті алкоголь взагалі ніяким боком не згадується і немає на нього жодних натяків
можна було б додати щось про сам квест, наприклад, якась річ, яка вбитому персонажові належала, лук якийсь

візуал максимально душевний, як же я люблю preprendered graphics :heart:
?u=https%3A%2F%2Fwww.wingamestore.com%2Fimages_screenshots%2Fpillars-of-eternity-hero-edition-24540.jpg&f=1&nofb=1&ipt=6fdcb1991821fa7f9929e4ed42672f2618a7844c104023490129e4c917a15107&ipo=images

Отредактировано (2025-03-20 13:16:14)

#136 2025-03-24 02:13:46

Анон

отримала на роботі пизди, що занадто ініціативна і мені потрібно знати своє місце. три дні ходжу з цеглою в шлунку. ( майже не спала вчора, сьогодні день закінчився величезним binge, також не змогла піти на концерт, який був моїм подарунком на день народження

тривожного розладу на твою голову, сраний менеджер ( я працювала з різними менеджерами, багато хто з них мені не подобався, багато були відверто аморальними людьми, але до цієї роботи мене ще ні один так не ображав. я знаю, знаю, offense is taken, not given, але мені прям тривожно ноутбук завтра вмикати.

заповнила і відправила податкову декларацію. раз сто перевірила бланк - щось мені неспокійно від такої позитивної декларації . податковий бонус і нульові залоги цей рік платити…

5 днів моніторингу по програмі, зробила першу рев’ю сесію

подивилася тед ток темпл грандін зі світлою заздрістю

завтра
- імейл по документу
- інтервʼю
- секʼюр бут
- аааааааа всі інші борги включно з сайтом

#137 2025-03-25 18:52:06

Анон

тривога нарешті пройшла, пішов дощ, лежу під відкритим вікном, слухаю автоплей попмузики на ютубі і обіймаю кицю, так добре

#138 2025-03-26 21:53:04

Анон

77,7кг

робимо глибокий вдих
і видих
вдих
і видих

#139 2025-03-27 23:42:02

Анон

почала другий крок програми – регулярні прийоми їжі, важкувато :smoke:

сьогодні колега на роботі ледь не розплакалася після нашого обговорення манагера, боже яке ж воно кончене, я думала, в меншій компанії, де не так багато грошей, щоб їх розбазарювати на дебілів, буде краще, а ніхуя

замовила косметику і парфуми ( не знаю, навіщо, я з дому цей тиждень ще не виходила, це якась паніка від думки, що мене звільнять і я не зможу роботу знайти і гроші назавжди закінчаться

подивилися adolescence, давно не бачила такого гарного перфомансу від підлітка

#140 2025-03-29 15:38:12

Анон

Sigma Beauty Beaming Glow Illuminating Powder — найкраща пудра для ефекту склярої шкіри, що в мене поки що була :love: просто ОМГ, найкраща покупка за цей рік, прямо хочеться кудись сходити, що скористатися

кожного разу, коли я намагаюся виправити свої проблеми і рішення працює, в мене реакція «а що, так можна було???»
коли я почала приймати антидепресанти, я в шоці лікарці сказала «не знаю, може це ефект плацебо, але я так нормально себе почуваюся»

перейшла на другий крок програми проти binge eating, четвертий день без епізодів, це що за магія. невже наука працює????  :lol:

Отредактировано (2025-03-29 15:44:50)

#141 2025-03-30 11:10:09

Анон

подзвонила мамі нарешті — брат в лікарні, щось з нирками. я йому не відповіла, коли він мене з днем народження поздоровив (не памʼятаю, чому, здається я була ображена, що він минулого року мене проігнорував повністю, хоч я кожного року сама його поздоровляла за цього, хз)

треба пересилити себе і написати йому, можливо, подзвонити?

пʼять днів без епізодів. сьогодні після дзвінка щось дивне відчувала, їсти не стала, купила зате три парфуми сабріни карпентер :facepalm: ну нічого, одна проблема за раз, з імпульсивним шопінгом розберемося пізніше

#142 2025-03-30 11:18:39

Анон

а, ще про тривожність — вчора ввечері було поганенько, вейпила коноплю (на холіварці можна про це?). додивилася over the garden wall — дуже класний, стільки референсів і мовних жартів, не можу згадати, що нагадує по тону, але дуже чистий і розумний гумор, давно такої анімації не бачила на телебаченні

#143 2025-03-30 15:59:26

Анон

щось шукала по літературі, наткнулася на

Jacobean literature was often dark in mood, questioning the stability of the social order

а взагалі існують оптимістичні течії в світовій літературі, пронизані світлом, надією, і вірою в краще? як мені остогидли вся ця темрява і вічні румінації. нещодавно з бф говорили щось про мистецтво в цілому, і прийшли до висновку типу «мистецтво — це постійній діалог людства самого з собою», ну і щось людство якесь депресивне і бурхливе вічно виходить

мені треба більше читати ( нічого ні про що вічно не знаю

Отредактировано (2025-03-30 15:59:44)

#144 2025-03-31 13:45:34

Анон

Анон пишет:

отримала на роботі пизди, що занадто ініціативна і мені потрібно знати своє місце.

ОБОЖНЮЮ, коли люди, які не мають прямого відношення до нашої роботи питають в мене "а хіба твій манагер/відділ не повинен цим займатися? чого він не ходить на ці зустрічі?"

ТАК, ТАК, ПОВИНЕН, але я знаю своє місце, тому раджу звернутися до нього напряму мвахаха :please:

Отредактировано (2025-03-31 13:45:52)

#145 2025-03-31 20:44:07

Анон

чому всі компанії такі огидні і бридкі? мені тільки почала подобатися ця робота (

звільнили інженера з ключової команди. за що? тому що в нього результати перфоман рев'ю були нижчі ВІДНОСНО якогось пулу інших інженерів. не абсолютні, не відносно його команди, а взагалі хз що. ніяких PIP, ніяких обговореннь (його менеджер у відпустці по догляду за немовлям три тижні вже), просто автоматичний імейл і до побачення

ідіоти срані, cream of the crops my ass, ваші вершки з компанії втікають швидше ніж ви зі своїм йобнутим 11-кроковим процесом інтерв'ю встигаєте заповнювати діри. вже скоро не буде кому вашу йобану систему збирати.

аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа

#146 2025-03-31 22:34:51

Анон

Анон пишет:

тому що в нього результати перфоман рев'ю були нижчі ВІДНОСНО якогось пулу інших інженерів

Триндець...
А це якась відома компанія? З 11-кроковим процесом інтерв'ю... Жах.

#147 2025-03-31 22:52:18

Анон

Анон пишет:

А це якась відома компанія? З 11-кроковим процесом інтерв'ю... Жах.

відносно відома в своїй ніші, хто в цій сфері працює, впізнає цей ідіотський процес. ні, компанія не супер якась престижна, вони просто на голову вдарені з процесом найму

#148 2025-03-31 23:07:25

Анон

палила

ще запишу думку, щоб потім довести собі, що я не параноїк.
я ніколи не подобаюся чоловікам, я не приваблива, не харизматична, зі мною ніхто не заговорює ніколи першим, мене ніхто не запам'ятовує, я не вмію зачепитися словом за слово, я боюся людей і в основному намагаюся провести це життя в своїй кімнаті
так от один колега аж занадто сильно мені допомагає, перекидується жартами і смолтоком :really:  :really:  :really: я не вмію жартувати з неблизькими людьми і взагалі відповідаю на це все незграбно. sus

#149 2025-03-31 23:14:35

Анон

Анон пишет:

хто в цій сфері працює, впізнає цей ідіотський процес

Ну мені ще не траплялося, але я джун, мало бачила.
Цікаво, хто, щоб оминати їх надалі.

#150 2025-04-01 00:27:37

Анон

ой, анончику, в тебе все буде добре ) я не програміст, якщо що, в мене взагалі не технічна професія, тому в мене вибір не супер в плані праці
я впевнена, тобі це не загрожує )

Подвал форума

Основано на FluxBB, с модификациями Visman
Доработано специально для Холиварофорума