Холиварофорум

Не все, что говорят на Холиварке — правда!

Вы не вошли.

#151 2025-04-01 10:12:55

Анон

Re: щоденник [українська]

з ранковим приступом дисфорії мене :heart:

77,5кг

подумала, що мама точно прокоментує мою вагу чи мій вигляд в якомусь виді. я знаю, вона не зі зла, я знаю, що вона не хоче мене образити, я знаю, що вона сама від такої ж біди страждає. я сама коментую її вагу, це в нас нездорова риса в стосунках.
і все одно мене накрило — мозок почав вираховувати скільки ваги можна скинути за три тижні, що в кінці квітня можна носити, щоб сховати жири і т.д. потім я зависла перед дзеркалом, пообзивала себе трохи. потім в голові крутила уявний аргумент в стилі "а ти взагалі не звертала уваги, що з твоєю дитиною діється! тебе пиздостраждання і драма з татом цікавили більше всього!". не думаю, що я його виграла.
настрій відповідний.

як же мене це все вимотує

Отредактировано (2025-04-01 10:13:48)

#152 2025-04-04 21:23:23

Анон

затик з програмою — в другому кроці потрібно їсти регулярно, що більш-менш виходить, і ще планувати jídelníček і намагатися його притримуватися, і ось тут повний фейл

я не знаю, що мені з собою робити, але я НЕНАВИДЖУ готувати, в мене такий внутрішній опір чогось, що зараз мій максимум готування - це тост в тостер закинути. моє харчування виглядає як «тост з маслом, консервована квасоля, цукерки, кефір, булка, морозиво, просто тофу з кетчупом»
мені лінь навіть яйце зварити, навіть просто посмажити, я не хочу різати салат, я навіть тост лінуюся посолити. інколи замовляю доставку, але це дорого і взагалі мене це все стресує, про виходити з дому навіть мови не йде

я хз що це за ідіотизм, я цілий день вдома, я можу готувати до всрачки, але я ненавиджу кухню і не хочу там взагалі бувати. жесть :facepalm:

з усіх проблем в цьому житті, я вибрала собі найтупіші

читала юнгіанський сабредіт сьогодні, puella aeterna це я :facepalm:

ціль на завтра — просто нормальної їжі поїсти

Отредактировано (2025-04-04 21:48:04)

#153 2025-04-04 22:14:47

Анон

мене дратує світло в кухні
мене дратує постійний хлам і сміття, яке я ніколи вчасно не можу прибрати
мене дратує мій одяг, коли я мию посуд

мила посуд, бойлер то включався, то виключався, хотілося виделкою собі в око дуже сильно. не домила

ще я ненавиджу розмовляти по вечорам, я знаю, що йому потрібно виговоритися, щоб відрегулювати стан, але в мене мозок тупо відключається. я ненавиджу мову, я ненавиджу свій мозок, я ненавиджу себе

#154 2025-04-05 16:41:57

Анон

прибрала, домила, винесла сміття, підмела балкон, купила нову кофту бавовняну (наче поки не бісить, ледь не відкинулася в ТЦ, але це дрібниці), харчування по плану, пʼю кипʼячену воду з гвоздикою, викинула декілька речей, які тільки заважають — освіжувач, яким ми не користуємося, хвору троянду, яку не має сенсу намагатися рятувати

два кроки назад, один крок вперед
палила

#155 2025-04-07 10:15:55

Анон

як понеділок почнеш, так робочий тиждень і проведеш. я його почала з бажання поблювати від тривоги

#156 2025-04-07 10:27:28

Анон

Анон пишет:

читала юнгіанський сабредіт сьогодні, puella aeterna це я :facepalm:

запав в душу всратий коментар

Often from my personal experience the Puer Aeterni gather around the metropolitan areas the major cities. They think food magically appears in supermarkets and gas is infinite at gas stations. Here in the netherlands they laugh at the farmers that feed them while on the bus on train (a driver license is too much responsibility) Some of them never even seen a farm, one man told me he only saw a cow on television. They are shielded from the world into a regressive infantile state, and so dangerously they buy into utopias regardless whether they fit in reality. Some arent capable of empathy for their families or people close to them because that is too hard, too much responsibility and so they can only be empathic towards the outgroup towards an abstraction. They would send money to africa or some other place far away but they wouldnt help a homeless man on the streets. They hate work and if not aware of this fact will try to replace their parents with the state and try to game it with bullshit jobs or disability. Even if they can very well work. Sometimes they become hypochondriac and try to use all types of mental disorders to justify their incapability to mature. Intellectualization is used aswell as they creep away in all types of philosophical systems because actually living live is too hard. ( So many ive seen waste time on endless selfhelp books)This can cause inflation in which they like to see themselves as these broken geniuses with no results. The puer however isnt all bad not at all, the gold of the puer if capable of being retrieved is incredibly overpowered, if they could only let that potential flow through. Because their also all kind towards indivuals perhaps naive but kind nonetheless. They are often very creative and eccentric and if put to use can create very unique innovative things. They should camp out in the woods rationing food for a week and theyd be amazed how it would transform them, but often they are opposed to that which lies outside of the cities. Outside of their cradles outside of their comfort.

я знаю, що він тупий і поверхневий, але я тупа і поверхнева, і розумні речі поки що на мені не спрацьовують. ціль на літо — пожити в палатці?

#157 2025-04-10 14:40:30

Анон

78кг

eda.jpg

#158 2025-04-10 18:48:15

Анон

на колишній роботі хтось запостив фотку гітари вуді гатрі з стікером про нациків
народ тригернувся і пані, яка запостила, вибачилась

make it stop

#159 2025-04-13 19:42:52

Анон

купили дисків на декілька терабайтів, налаштували плекс, потихеньку завантажую весь світ список фільмів, я вже забула, де які торенти нормальні є. я всього лише хочу нормальну бібліотеку блексплойтейшн і джалло зібрати

Анон пишет:

я не знаю, що мені з собою робити, але я НЕНАВИДЖУ готувати

просунулася до рівня "варити рис". нічого не відміряю, кидаю рис, заливаю водою, варю його, змішую з квасолею чи горошком, заливаю карі соусом — з-здорове харчування :facepalm: ладно, поки піде

в мене немає енергії взагалі, просто на нулі кожного дня. що я сьогодні робила, наприклад? поїла, прийняла ліки, намагалася розписати харчування по програмі, але проїбала шаблон і новий поки не завантажила, зважилася, гігієна, розвісила білизну, полила квіти, подивилася фільм, замовила і з'їла обід, поставила на завантаження більше фільмів, побігала за котом, подивилася ютуб (bad bunny's tiny desk concert :heart:), сходила на каву за рогом, 20 хвилин позаймалася в langster (нічого не запам'ятала), на цьому все

це не те, що непродуктивність, це просто якесь медузоподібне існування — потикати планшет, потупити в телевізор. я не те, що хочу гори рухати і новий кернел накодити, але хотілося б щоб мої дії залишали хоч якийсь відбиток в моїй же душі, пам'яті, розумі. мене втомлює все - фокус, рух, колір, звуки. після кави прийшла додому як вбита з бажанням поспати, а ми там були ну хвилин 40, можливо, годину, і я в навушниках була

на наступому тижні
- закруглити всі справи перед відпусткою
- хоч трошечки більше рухатися (рух допоможе мені з рівнем енергії — м а н і ф е с т у ю)

Отредактировано (2025-04-13 19:43:18)

#160 2025-04-13 19:46:30

Анон

:heart:  :heart:  :heart:

#161 2025-04-14 18:12:08

Анон

щось справи не закругляються і взагалі так мені якось так млосно сьогодні від роботи, що з'явилася думка... а що... якщо я повернуся... в магістратуру...?

раціо: господи, ну яка магістратура, ми вже там були, ти сама знаєш, що це не по силам nобі, в тебе дірява голова, ти не зможеш в цей раз працювати і вчитися, це буде три роки спроб наздогнати все, що нормальні бакалаври вже вивчили, в тебе грошей немає сидіти три роки за партою, більше того, тобі 31 рік, ти вже про дітей думаєш, краще займайся здоров'ям і відкладай гроші, в тебе мама на пенсію в жовтні буде йти

темна-сторона-яка-хоче-відкладати-життя-якнайдовше:
?u=https%3A%2F%2Fmedia1.tenor.com%2Fimages%2Fa932ca72b798d84dc97a613ac03dc71b%2Ftenor.gif%3Fitemid%3D17096479&f=1&nofb=1&ipt=175f30a4e6ef060e3f21d939131bc4f461bba6989ecf4a534695414091044072

#162 2025-04-14 18:18:35

Анон

ну добре, давай так:

я хочу в магістратуру, але тільки за умови, що я можу вчитися нормально два-три роки, і з головою понуритися в навчання, НІЯКИХ більше фултайм праці і фултайм навчання

а це значить, що ніякої магістратури, бо стільки грошей я ніколи не зароблю.

begone, devil

#163 2025-04-14 21:21:00

Анон

порухалася повільним кроком між будинками, можна подумати, я після важкої хвороби реабілітацію проходжу

фітоняшка :lol:
небо
слова

#164 2025-04-15 10:04:20

Анон

поки в світі 2025 рік, в нас йде рік 2005, але до нас нарешті дійшов амфетамін аналог вівансе і відмінили заборону керувати автівкою, якщо в тебе діагноз аутизм

лікарка виписала бф цей новий препарат, я нервово чекаю, як в нього піде і думаю попросити сама на пробу. а раптом спрацює краще ніж метилфенідат :o

я нічого не знаю про обіг медикаментів в світі, але на фоні всіх новин в мене ще фонова тривожність на рахунок доступності, в нас постійно в місті то концерти, то дженеріку немає, я навіть не уявляю, що робити, якщо раптом буде серйозний дефіцит. на мене навіть ліки не так сильно впливають (у бф зате день і ніч з ліками/без), але життя все одно розділилося до прийому ліків і після :smoke:

я читала нещодавно книгу про історію розладів прийому їжі, де авторка досліджувала щось і натрапила на щоденники чоловіка з англії 18 століття, в якого явно був розлад, в неї бува розлад, ну і вона сконектилася дивним чином через століття

я інколи так само натрапляюся на історії людей з симптомами, які нагадують мої. я не ставлю ретро діагнози звісно, але в душі щось відкликається і мені стає так шкода, що їм ніхто ніколи не допоміг

#165 2025-04-15 10:16:31

Анон

що ще хочу записати, раз я на холіварці зависаю.
третій крок програми - мені потрібно скласти список справ, які я можу робити, коли накриває бажання об’їстися або їсти не в визначений час - це повинні бути активні дії (не обовʼязково фізично, але з активним фокусом), приємні і реалістичні (гуляти і займатися спортом я, звісно, не буду)

- відеоігри
- організація інформації - збирати бібліотеку, завантажувати моди для ігор, розбирати документи і тд
- гратися з котом і кицею
- залипати в якусь інтернет драму, hobbydrama, холіварка, film cooper на ЮТ і тд
- складати речі в шафі
- дивитися летсплеї

поки більше не придумала, я медуза, в мене немає хоббі і я нічого не люблю

#166 2025-04-15 21:19:08

Анон

я не хочу більше купувати рандомні непотрібні мені речі! консюмеризм для слабких духом! це все грачки диявола!

але… нішева чеська парфумерія…

another one of god’s little tests

#167 2025-04-16 10:29:56

Анон

я прокинулася, а за вікном весна. наче за ніч бруньки розпустилися

fwwfXrQ.png

#168 2025-04-16 10:56:14

Анон

відкрила новини, прочитала, що МІТРЕ може втратити федеральне фінансування, закрила новини

another day at the shit factory

хочеться поблювати, піду моди для сімс трошки підчищу

#169 2025-04-17 15:04:12

Анон

сьогодні день народження мого найкращого друга і меня хочеться плакати від сентиментальності. я інколи не можу повірити, що мені так пощастило і в мене в житті є така дружба і така велика любов. одного разу 10+ років назад ми почали розмовляти і з тих пір ця розмова не закінчується

#170 2025-04-18 10:21:38

Анон

гуляла
Nuda
мурашки, не знаю, що вони роблять

прокинулася рівно в 4 ранку сьогодні — за вікном співали пташки, а кіт написав на підлогу в коридорі, прийшлося встати, помити підлогу, лежала потім довго слухала щебіт і дощ

#171 2025-04-18 20:32:11

Анон

трошки гуляла

#172 2025-04-21 00:56:21

Анон

ніколи нічого не прошу з україни, але цього разу попросила маму привезти цукерок від рошен, світоч і тд.
ромашка, ліщина, червоний мак, зоряне сяйво, рачки, кара-кум, південна ніч. раптом згадала, яка це була значима частина дитячого життя - а що попадеться в солодкому наборі на новий рік, якій мамі давали? а які пріоритети - спочатку зʼїсти найсмачніші чи навпаки зберегти їх напідкінець?
які цукерки брати на день народження, коли потрібно було принести пакетик в клас і всі по декілька цукерок дати, але важливо, щоб в кожного була однакова кількість, ну і плюс треба принести цукерки, які всі більш-менш люблять, але недорогі при цьому
тато любив ромашку і рачки, я любила все, що желейне і покрите шоколадом
і кожного разу перед святом чи застіллям, якщо я ходила за мамою в магазин, в мене було право голосу на рахунок видів

не знаю, чого воно так пригадалося. ось була така деталь внутрішнього і сімейного життя, і не стало її. дивно.

боже, яка погода

#173 2025-04-21 01:20:52

Анон

(ну напевно десь звідси в мене щось з прийомом їжі і пішло, до речі)

ще пригадала, як мене батько в садочок водив. коли мама вела, вона зазвичай мені снеки не купувала, а він купував - найчастіше це були драже морські камінці або таке кокосове драже з піратом на упаковці

я не часто про це думаю, але зараз якась меланхолія накрила в сердці — як він міг таке з нашою сімʼєю зробити

в одному кадрі мені батько робить цибульку на голові (а я сміюся, бо цибулька — смішне слово) і купує морські камінці, а в наступному ми їдемо в рівне, я слухаю лінкін парк на повний звук на першому своєму телефоні? плеєрі? щоб не чути, як вони на передніх сидіннях сваряться, він призупиняє автомобіль посеред дороги за містом (справа ліс і зліва ліс), відкриває двері з маминої сторони і випихує її з машини

я дивлюся в заднє вікно, мама встає з колін, підбирає окуляри з дороги і на високих танкетках повільними кроками іде по дорозі, ну а ми в машині їдемо далі

шкода, що все так було, щось інше могло бути, щось гарне. мама любить понити, що в нас “сімʼя не вийшла”, і я напевно цим трохи заражаюся. в мене завжди якось це все витіснено трохи було, наче заніміло, але зараз я бачу, наскільки я мучилася всі свої підліткові роки

дратує вся ця меланхолія, нащо мені ці всі спогади, я б хотіла, щоб на мене це все вже не впливало, якось проблеми по серйозніше є в житті ніж думати про те, як би все прекрасно було, якби твій батько не пив і не розпускав руки

Отредактировано (2025-04-21 01:21:54)

#174 2025-04-21 10:19:15

Анон

я: я повинна трохи віддалитися від їжі в час, коли я її не їм — не листати онлайн магазин з їжею, не дивитися контент про їжу, не читати книги про їжу, бо це все може пропагувати нездорові думки
теж я: приперла додому дві нові книги рецептів (ні, готувати я не планую взагалі, я ненавиджу готувати)

:fuuu:

одна з книг — 92 року, збірка класичних американських рецептів для чеської аудиторії від жінки, яка переїхала з чехословаччини до америки.
рецепти наче адекватні (я не спеціаліст), а ось в перекладі купа всякого цікавого — креветки переклали як šrimpy, пиріг як páj, а сендвіч саб — ponorka  :heart:

#175 2025-04-21 13:16:38

Анон

крок 4 програми — тренуємося розвʼязувати проблеми

1. ідентифікувати проблему якомога раніше
2. описати проблему якомога точніше
3. подумати над максимальною кількістю рішень
4. подумати над можливим розвитком подій всіх проблем
5. вибрати найкраще рішення
6. залишатись вірним рішенню
7. рев`ю

ок.
1. сьогодні сильна тривожність, я перебирала шафу, зрозуміла, що не влізу в більшу частину свого літнього одягу
2. мені потрібно купити новий одяг або переміряти все, що в шафі, щоб знати, що носити. це мене точно дуже сильно зтригерить, я можу переїсти, сісти на дієту і потім переїсти
3. можливі рішення…
- по одному предмету потихеньку до літа перебирати, щоб не сильно психувати
- купити нові речі, які будуть дорожчі, якісніші, і від брендів, які я давно хотіла, щоб не так по голові било розчарування
- забити, вибрати зручні футболки, легінси і ганяти все літо в простому одязі і не заморочуватися всім цим
- відволікатися відеоіграми, прибиранням і тд, кожного разу, коли накриває

5-6. викинула коричневі штани і зелену сукню. в пʼятницю шопінг з мамою, помолимося

Отредактировано (2025-04-22 23:33:51)

Подвал форума

Основано на FluxBB, с модификациями Visman
Доработано специально для Холиварофорума