Вы не вошли.
До речі я вчора і сьогодні виконала зразу дві записаних міні-цілі.
Почитала на інгліші пару десятків статей коментарів на behind the name (просто люблю таке і щоб скіли підтримувати) і зробила картинку алмазної мозаїки, котру купила в Епіцентрі просто мимохідь
Моя римська імперія - Lama, колись терпіти її не могла, але з часом зрозуміла, що вона богиня)
Цього року я вже багато чого зробила вперше - побувала в сауні та спа, спробувала звичайну сигарету, поїздила в метро (так, я з провінції), сходила в спортзал (тренувалася вдома завжди)
Побачила адвент-календар від МаслоТом і так він запав в душу
.
Я порахувала що якщо його купити (відкрити) на Миколая то щоб встигнути до Різдва - треба почати 14 числа (якщо брати на 12 комірок)
До речі, про моє помішання на трояндовому ароматі.
Зараз в арсеналі запасу "на пізніше": трояндова вмивалка, трояндова вода, трояндовий крем для обличчя, трояндовий шампунь, кондиціонер та маска для волосся, тіні під назвою Rose Dune, кремчик для рук, дві парфумовані водички (Rose Embrace і Cafe Rose)
Сьогодні день залізничника).
В мене такий фетиш на залізниці (хоч за життя я їздила потягом лише 6 разів (це туди-назад)), що це мій найчастіший сюжет в снах.
І ще я люблю паротяги
Отредактировано (2025-11-04 20:40:31)
До речі, всім хто читав в ще одному безблозі AU-шки про Ремуса Люпина та Лілі Еванс - це я придумала 
Я потребую гіперфіксації
Деколи ганяю по колу старі гіперфіксації - ГП (але це класика), кораблі початку 20 століття, космос, деякі моменти в історії.
Цього року були дві нових - історія та сучасність Папського престолу та Французька революція
Ще одна діва 70-х - Лейф Гарретт.
Нагадує більш нахабного брата Бйорна Андресена (+в скарбничку за скандинавське коріння).
Мелькнула в голові думка - на кого з ГП його зафанкастити, але щось не можу придумати.
Можете послухати його I was made for dancing - ще той хробачок

Рідкісне видовище - гігантський Місяць в західній частині неба 
Купила літру вівсяного молока лише за 50 грн. То ж треба так вдало попасти
Я стільки разів згадувала тут Бйорна Андресена, аж тут побачила, що він недавно помер
До речі, виявляється, що мій дід рівно на три дні молодший за нього
Сьогодні снідала лавашем. Один закрутила з авокадо, помідором та крапелькою оливкової олії. Інший - з хумусом та міксом трав. А ще кава з тим самим вівсяним молоком. Відчуваю себе прямо тою самою пафосною фіфою.
Зате чат GPT хвалить.
Завтра вже звична практика сніданків до сходу сонця вже закінчиться. На жаль.
І треба додавати трошки фандомних постів, а то чого я так назвала блог?
Мені вдалося добре почистити пори обличчя).
Сьогодні прямо релаксувала, завтра на роботу
Ніяк не допишу фанон про Беллатрису і її ранню біографію
Фанон про Андромеду
Андромеда народилася в 1953 році в дуже яскраву ніч. За знаком зодіаку - Риби. В дитинстві була "амортизатором" для більш жвавої старшої сестри. Капелюх ледь не відправив її в Гафелпаф, але їй вдалося його переконати відправити до Белли. Мріяла стати цілителькою в Мунго - і стала нею. З часом стала більш сміливою - зокрема грала в квідич і відщивала хлопців. В останнньому класі познайомилася з Тедом Тонксом і твердо вирішила, що вийде за нього заміж. Навчилася водити автомобіль. Була на суді над Беллою. Хотіла народити ще одну дитину, але стався викидень. Як і її сестри - пережила спробу суїциду. Самостійно виховала онука, а Нарциса першою пішла на примирення.
Зовнішність - найвища з сестер (1.8). Струнка, але не худа. Волосся каштанове, хвилясте. Носила каре з гривкою і розкішні укладки в стилі 80-х,. Шкіра світла з персиковим відливом. Очі сіруваті і широко розставлені, трохи короткозора, любить темні окуляри і масивні аксесуари
А в нас вчора випав сніг
Від снігу не лишилося ні сліду