Холиварофорум

Не все, что говорят на Холиварке — правда!

Вы не вошли.

#51 2025-07-13 18:34:41

Анон

Re: Capucine [yescomments] [diary] [Harry Potter]

До речі я вчора і сьогодні виконала зразу дві записаних міні-цілі.

Почитала на інгліші пару десятків статей коментарів на behind the name (просто люблю таке і щоб скіли підтримувати) і зробила картинку алмазної мозаїки, котру купила в Епіцентрі просто мимохідь

#52 2025-08-31 11:20:47

Анон

Моя римська імперія - Lama, колись терпіти її не могла, але з часом зрозуміла, що вона богиня)

#53 2025-08-31 11:23:35

Анон

Цього року я вже багато чого зробила вперше - побувала в сауні та спа, спробувала звичайну сигарету, поїздила в метро (так, я з провінції), сходила в спортзал (тренувалася вдома завжди)

#54 2025-11-04 20:16:04

Анон

Побачила адвент-календар від МаслоТом і так він запав в душу  :heart:.
Я порахувала що якщо його купити (відкрити) на Миколая то щоб встигнути до Різдва - треба почати 14 числа (якщо брати на 12 комірок)

#55 2025-11-04 20:19:58

Анон

До речі, про моє помішання на трояндовому ароматі.
Зараз в арсеналі запасу "на пізніше": трояндова вмивалка, трояндова вода, трояндовий крем для обличчя, трояндовий шампунь, кондиціонер та маска для волосся, тіні під назвою Rose Dune, кремчик для рук, дві парфумовані водички (Rose Embrace і Cafe Rose)

#56 2025-11-04 20:21:25

Анон

Сьогодні день залізничника).

В мене такий фетиш на залізниці (хоч за життя я їздила потягом лише 6 разів (це туди-назад)), що це мій найчастіший сюжет в снах.

І ще я люблю паротяги

Отредактировано (2025-11-04 20:40:31)

#57 2025-11-04 20:25:15

Анон

До речі, всім хто читав в ще одному безблозі AU-шки про Ремуса Люпина та Лілі Еванс - це я придумала  :please:

#58 2025-11-04 20:34:44

Анон

Я потребую гіперфіксації
Деколи ганяю по колу старі гіперфіксації - ГП (але це класика), кораблі початку 20 століття, космос, деякі моменти в історії.

Цього року були дві нових - історія та сучасність Папського престолу та Французька революція

#59 2025-11-04 20:46:32

Анон

Ще одна діва 70-х - Лейф Гарретт.
Нагадує більш нахабного брата Бйорна Андресена (+в скарбничку за скандинавське коріння).
Мелькнула в голові думка - на кого з ГП його зафанкастити, але щось не можу придумати.
Можете послухати його I was made for dancing - ще той хробачок  :heart:
hqdefault.jpg

#60 2025-11-05 06:49:03

Анон

Рідкісне видовище - гігантський Місяць в західній частині неба  :heart:

#61 2025-11-05 21:28:57

Анон

Купила літру вівсяного молока лише за 50 грн. То ж треба так вдало попасти

#62 2025-11-06 21:38:29

Анон

Я стільки разів згадувала тут Бйорна Андресена, аж тут побачила, що він недавно помер  :sadcat: До речі, виявляється, що мій дід рівно на три дні молодший за нього

#63 2025-11-08 19:27:35

Анон

Сьогодні снідала лавашем. Один закрутила з авокадо, помідором та крапелькою оливкової олії. Інший - з хумусом та міксом трав. А ще кава з тим самим вівсяним молоком. Відчуваю себе прямо тою самою пафосною фіфою.
Зате чат GPT хвалить.
Завтра вже звична практика сніданків до сходу сонця вже закінчиться. На жаль.
І треба додавати трошки фандомних постів, а то чого я так назвала блог?

#64 2025-11-09 19:26:26

Анон

Мені вдалося добре почистити пори обличчя).
Сьогодні прямо релаксувала, завтра на роботу

#65 2025-11-11 20:10:51

Анон

Ніяк не допишу фанон про Беллатрису і її ранню біографію

#66 2025-11-14 19:52:40

Анон

Фанон про Андромеду

Андромеда народилася в 1953 році в дуже яскраву ніч. За знаком зодіаку - Риби. В дитинстві була "амортизатором" для більш жвавої старшої сестри. Капелюх ледь не відправив її в Гафелпаф, але їй вдалося його переконати відправити до Белли. Мріяла стати цілителькою в Мунго - і стала нею. З часом стала більш сміливою - зокрема грала в квідич і відщивала хлопців. В останнньому класі познайомилася з Тедом Тонксом і твердо вирішила, що вийде за нього заміж. Навчилася водити автомобіль. Була на суді над Беллою. Хотіла народити ще одну дитину, але стався викидень. Як і її сестри - пережила спробу суїциду. Самостійно виховала онука, а Нарциса першою пішла на примирення.

Зовнішність - найвища з сестер (1.8). Струнка, але не худа. Волосся каштанове, хвилясте. Носила каре з гривкою і розкішні укладки в стилі 80-х,. Шкіра світла з персиковим відливом. Очі сіруваті і широко розставлені, трохи короткозора, любить темні окуляри і масивні аксесуари
images?q=tbn:ANd9GcRpi4cO_9a5efR0JKTq9tzkZkWHxkdvG_0tIQ&s

#67 2025-11-23 10:44:05

Анон

А в нас вчора випав сніг

#68 2025-11-27 23:08:42

Анон

Від снігу не лишилося ні сліду

Подвал форума

Основано на FluxBB, с модификациями Visman
Доработано специально для Холиварофорума